Нападателите са двама и извършват набезите си в рамките само на няколко дни
Само за няколко дни четири кутии за дарения бяха откраднати от хранителен магазин във Варна.

Последният случай е от сряда срещу четвъртък вечерта. Крадецът разбива с чук вратата на магазина, влиза и грабва кутията с даренията за малката Сияна.

„Първите три кражби станаха през работно време, докато в магазина има продавачи и клиенти. Четвъртият път нападателят разбива входната пари, за да вземе кутията с дарения, в която имаше не повече от 300-400 лева”, разказа управителят на магазина Николай Петков. След първата кражба от магазина започнали да завързват кутиите със свински опашки, което обаче не спряло крадците.

През годините непрекъснато се опитваме да помагаме на деца със заболявания. В случая се касае за едно бебенце, родено в 23 г.с. Наложило се е изрязване на част от тънкото и дебелото черво. В момента е на изследвания в Торонто, Канада. Чака се да стане ясно каква сума ще е нужда, за да бъдат удължени и то да заживее нормално”, обясни Петков.
По думите му крадците са двама души.

Единият е заловен вчера. Доколкото знам е добър познайник на полицията. Вторият е непознат и доколкото знам още не е задържан”, обясни Петков.