Красимирова замеси името на Боби Михайлов в скандала с „Ауди”-то
Красимирова замеси името на Боби Михайлов в скандала с „Ауди”-то / netinfo

Манекенката Цеци Красимирова смята да съди благоевградската полиция. „Никога не съм имала „Ауди”, каквото твърдят, че са конфискували от мен”, каза Красимирова за Дарик.

„Ауди”-то модел „А8” е внесено в страната през митнически пункт „Кулата” преди 7 години. Тогава на митница „Калотина” е действал незаконен канал за внос на коли, в който са участвали трима митничари. Установено е, че автомобилът е внесен с фалшиви документи за произход, като първоначално е бил собственост на известен софиянец, от когото Цеци Красимирова по-късно го е купила. Ето как Красимирова коментира случая.

Никога не съм купувала автомобил с марка „Ауди” и никога не съм продавала, не съм карала. Моята кола си стои пред къщи, нищо не ми е конфискувано. Карам съвсем друга марка автомобил.

Защо благоевградската полиция твърди, че сте карала такъв автомобил?

Нямам идея. Това ме обижда. Не ми е приятно.

Ще ги съдите ли?

Абсолютно възможно е.

Полицията казва, че тази кола сте я купила вие от друг известен софиянец. Можете ли да ни кажете кой е този друг известен софиянец?

Името на Боби Михайлов е също в тази история.

Боби Михайлов е собственик на тази кола в момента, така ли?

Доколкото знам, той я кара, това ми обясниха на мен в полицията.

Според шефа на ОДП – Благоевград комисар Константин Титянов Боби Михайлов няма нищо общо. Ето как Михайлов коментира темата:

Моята кола е взета от Германия. Аз съм си я вкарал лично. Купена е от Румениге – бивш футболист, вицепрезидент на Байерн Мюнхен.

Купена от този футболист лично от вас и лично докарана в България?

Да, и е с четири единици моят номер.

Същевремнно Дарик научи, че собственик на автомобила е говедар от Джебелско. Името му е Мюмюн Мюмюн и е купил колата по напълно редовен начин тази година. Ако има нещо нередно, то е само при внасянето на автомобила.