/ БТА
Председателят на регионалната комисия в ЕП предупреди, че България може да загуби финансирането си по големи инфраструктурни проекти, ако не бъдат завършени възможно най-скоро
"Изразявам своето удивление, че ние не сме получили покана за тази визита. Аз като министър научих от медиите за визитата на колегата от Европейския парламент. Много щях да се радвам да обменя информация с него и да го информирам за това кое е в ход и кое е забавено". Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов във връзка с предупреждение на председателя на регионалната комисия в ЕП, че България може да загуби финансирането си по големи инфраструктурни проекти, ако не бъдат завършени възможно най-скоро.

Караджов покани превозвачите на среща

"Нямаме нито един забавен проект, заради който да се загубят средства. Няма опасност да бъдат загубени средства", категоричен е Караджов.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов днес проведе среща с представителите на транспортния бранш по темата за тол системата.