Отличената TV платформа EON стартира с EON пакети, включващи също супер бърз оптичен интернет и гласови услуги.

Със стартирането на EON – най-популярната TV платформа в региона, Nova променя потребителското изживяване при гледане на телевизия на гръцкия пазар както по отношение на най-модерните технологии, така и с богатия избор на качествено съдържание, осигурявайки най-доброто съотношение цена-качество за нашите клиенти.

Създаден от United Cloud, EON вече предлага на гръцките зрители иновативен начин за гледане на телевизия с най-доброто клиентско изживяване и с първокласно ексклузивно филмово и спортно съдържание. EON включва девет Nova Sports канала с мачове от Висшата лига за следващите шест сезона, започващи следващия август, Greek Super League, La Liga, Bundesliga и Ligue 1, както и повече от 3000 срещи на живо.

Nova има ексклузивни сделки с четири от най-големите холивудски студия – Universal, Sony Pictures, MGM и Warner Bros.

След стартирането в България и Хърватия по-рано тази година, стартът в Гърция прави EON водеща платформа в Югоизточна Европа, достъпна за диаспората от нашите страни чрез EON International.

От компанията отправят и специално признание за всички екипи в United Group и United Cloud, които реализираха проекта заедно с екипа на Nova.