/ БГНЕС, архив
Движение "Воля" няма да участва в коалиции, ще работи единствено в името на българите
Движението на Марешки ще се бори за пълното доверие на народа
92365
Движението на Марешки ще се бори за пълното доверие на народа
  • Движението на Марешки ще се бори за пълното доверие на народа
Гражданско движение "Воля" на Веселин Марешки няма да се бори за процент на парламентарните избори през март, а ще работи, за да спечели пълното доверие на българския народ. Това обясни самият той по време на представянето на експертния екип на гражданското си движение.
 
"Аз вярвам, че заедно можем да извършим промяната. На президентските избори българите го показаха, че когато тръгнат мощно да наказват, от една страна, тези, които са ги ограбили, и повярват в някаква кауза, могат да направят големи промени", обясни той.
 
Марешки посочи още, че няма да влиза в коалиции с други политически сили, а ще работи единствено в името на българите.

Марешки: Ще постигна по-добър изборен резултат от БСП

"Считам, че всички тези, които на балотажа гласуваха срещу системата, ако ни подкрепят, ние можем да направим първо да сме абсолютен лидер в управлението на България.и да не се нуждаем да правим каквито и да е споразумения с всички други, които са част от статуквото", поясни лидерът на движение "Воля".
 
Сред приоритетите на Гражданското движение ще бъдат малкия и средния бизнес, справянето с демографския срив, както и сигурността. Сред експертите, на които ще разчита Веселин Марешки са университетски преподаватели, актьори и юристи.