Валери Симеонов протест
Валери Симеонов протест / БГНЕС
Протестиращите призоваха майките от „Системата ни убива“ да се смирят
Нов протест в подкрепа на новоизбрания зам.-председател на народното събрание Валери Симеонов се проведе пред парламента.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

С лозунги „Долу ръцете от Валери“ и „Валери, патриот на дело, не на думи“, представители на браншови организации, симпатизанти на НФСБ и граждани поискаха той не само да остане в политиката, но и някой ден да стане министър-председател.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Тук съм за да защитя Валери от всички нападки, които хвърлят срещу него. Уплашиха се от честните му думи. Сега плащат на майките, за да го плюят и да излизат с черни знамена, с които приличат на терористите от ИДИЛ. Това не е волята на майките, те са подковани“, заяви Радка Янева-Гущерова и добави, че днес са малко, защото на тях никой не им плаща.

Депутатът от НФСБ Петър Петров също беше сред протестиращите. Според него подземният бизнес плаща протестите срещу Валери Симеонов, защото не иска да има ред, дисциплина и законност.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Как няма да подкрепя един протест на хора, сред които няма един с мургава кожа. Тук всички са с интелигентни физиономии и хора, които знаят защо са дошли. Стига вече с тези незнайни сили, които плащат избори, кметове, плащат всичко, стига вече. Трябва да стане демокрация в България и хората да знаят, че един кмет е избран, а не купен“, заяви своята позиция Петров и добави, че вярва, че в бъдеще здравото и разумното ще победи.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Той е категоричен, че атаката срещу Симеонов не идва от политически партии.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Дора Евтова пък каза, че малцина знаят на колко много хора е помагал Симеонов и, че е неудобен на мнозина, защото казва истината за тях.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Аз се считам длъжна да защитя Валери Симеонов, защото следя неговата дейност и съм в тази партия още от времето преди тя да бъде създадена. Наблюдавам всички процеси и негови действия. Ще го защитавам винаги, докато съм убедена, в това което върши, че е правилно и справедливо“.

Валери Симеонов протест
БГНЕС

Пенка Георгиева призова майките от „Системата ни убива“ да се смирят.

„Няма ли кой да каже на тези жени, които продължават да правят тези щуротии, че омразата, злобата убива. Това е много страшно нещо. Ако правиш добро, ако си почтен господ няма да те накаже толкова страшно“, заяви Пенка Георгиева.