Цеци Красимирова: Познавам човека, фалшифицирал подписа ми
Цеци Красимирова: Познавам човека, фалшифицирал подписа ми / снимка: БГНЕС

Манекенката Цеци Красимирова призна, че познава човека, който е в основата на е фалшифицирал подписа й, но твърди че не са били близки. Тя споделя, че той е в основата на канала за внасяне на крадени коли, покрай който нашумя и нейното име, след като беше изнесена информация, че е закупила крадено „Ауди”. Според Красимирова намесването на името на убития Константин Димитров-Самоковеца в канала за крадени коли е спекулация .

Красимирова, една от най-близките приятелки на убития в Холандия Косьо Самоковеца, беше разпитвана тази седмица от благоевградския съд по разследване на канал за крадени коли от Западна Европа. Тя е дала показания при пълна секретност в началото на седмицата. Полицаите разследват канал за луксозни лимузини, внесени у нас в периода 2000-2002 година през Кулата и обмитени в по-късен етап в митница Калотина.

10 от скъпоструващите коли са карани от известни представители на спортните среди и шоу-бизнеса. Според полицията манекенката Цеци Красимирова е продала краденото си „Ауди” на шефа на БФС Боби Михайлов, който също е разпитван от ченгетата.

Чуйте какво каза манекенката за фалшифицирания подпис, луксозните коли, Боби Михайлов и Косъо Самоковеца в прикачения звуков файл.