Бойко Борисов
Бойко Борисов / БГНЕС
Всяко пипане на хора на ключови позиции е неразумно, заяви експремиерът Бойко Борисов по време на форум, посветен на предприемачеството, където лидерът на ГЕРБ представи част от приоритетите на партията.

Борисов: БСП се готви да купи изборите

Трябва да имаме скучни, прогнозируеми сметки. Знаем какво ще правим, повече от това нищо не можем да ви обещаем. Искам да се вдигнат доходите и пенсиите, българинът да е с пълни джобове с пари. Но това е възможно, ако държавата е спокойна и харчим толкова, колкото изкарваме”, посочи Борисов.

Бойко Борисов
БГНЕС

Според него борбата с контрабандата е на ниво, а работата на приходните агенции трябва да продължи.

Борисов: Не съм съгласен с мотивите за смяната на областните управители

"В България усилено се строи, пътувам из страната и виждам това", посочи Борисов и даде пример с инвестициите в автомагистралите. Само в рамките на 5-6 години в София се построи метрото, Южната дъга, естакадите, разшириха се булеварди, каза той и попита защо това не е станало преди години.

Борисов: Парите за увеличението на учителските заплати не са обещание, а факт

"Отчитаме, че чистотата на въздуха не е от най-добрите, но това е така, защото замърсяването е ставало с десетилетия. Как няма да сме първи по онкозаболявания, а сега ни отчитат на 49 конгрес какво са направили, а ние сме партия само на 10 г.", подчерта Борисов.

Борисов за Радев: Уважавам президента си, нека говорим лично за сигурността

Според него има проблеми с фалшивите болнични листове, с фалшивите диагнози в ТЕЛК-овете. Решения трябва да има, защото те касаят всички нас, каза той.
 
БГНЕС