Бойко Борисов
Бойко Борисов / БГНЕС, архив
"С освобождаването на главния секретар на МВР Георги Костов, смяната на областни управители, сега сигурно ще започне смяна и на полицейски началници, БСП се готви да купи изборите", заяви в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Служебният кабинет може да се задържи по-дълго, допуска Борисов
 
„Не знам как уж изборите бяха най-честните, най- прозрачните,а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше досега, но явно, че ще се направят интервенции и БСП се готви да купи избори”, коментира Борисов.

Борисов: Не съм съгласен с мотивите за смяната на областните управители
 
Вероятно това е първата стъпка, добави лидера на ГЕРБ. „Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположения”, добави още той.

Бойко Борисов
БГНЕС, архив

"Това е както преди една седмица Огнян Герджиков, да угоди на Корнелия Нинова, че са спрели програма в земеделието се оказа, че тя е свършила, а не е спряна", добави експремиерът.

Борисов за Нинова: Няма да влизам в тона на тази дама, джентълмен съм

Бойко Борисов благодари на министъра на земеделието в служебното министерство, че е опровергал "тази поредна клиширана, манипулирана атака".
 
Пак ще ги победим, и земеделския сектор очаква това от ГЕРБ, защото са работили и с едните и другите и знаят какво ги очаква,”  каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов: Парите за увеличението на учителските заплати не са обещание, а факт
 
Сливен е домакин на  кръглата маса „Конкурентоспособно и пазарноориентирано земеделие“, на която присъства и Бойко Борисов.