/ БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов се е извинил на мъжа, който бил привикван в ГДБОП заради гневен пост във Facebook срещу него.
 
"И така тази сутрин Министър - председателя ми звънна лично и ми се извини, че съм преживял това! Направо паднах! Подробности по късно!", написа Васил Коцев в социалната мрежа. В коментари под поста, той уточни, че е споделил на премиера, че не го харесва.
 
"Каза, че ще има доста обяснения да дават", посочва още Коцев.

Мъж твърди, че е привикван от ГДБОП заради гневен статус за премиера
 
"Чух се с него по телефона, за да му кажа, че нито знам, нито ме интересува, че се пишат неща... Той също се извини. Разбрахме се много ведро. Иначе всеки да си пише каквото иска, това е демокрацията", коментира в Пловдив Бойко Борисов.

"Оказа се, че нито той ме мрази, нито аз него. Беше много сърдечен разговор. Кофти е, защото деца и внуци четат и гледат. И за вас майка ви да прочете, че иска някой да ви реже главата, няма да е много приятно. Не е много лесно да ми се отреже главата, няма да се дам", каза още Борисов.

Публикацията, заради която Коцев е бил разпитван, е от април и е гласяла: "Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи". Коцев е бил накаран под диктовка на полицаите да напише, първо, че не смята да убива премиера. Впоследствие от ГДБОП размислили и го накарали да напише, че се разкайва за думите си.