Борисов: С Пашата и Петров имахме съдружие единствено по линия на каратето
Борисов: С Пашата и Петров имахме съдружие единствено по линия на каратето / netinfo

С Румен Николов-Пашата и Алексей Петров имахме съдружие единствено по линия на каратето. Николов беше президент на федерацията, Алексей Петров беше старши треньор, а аз бях председател на треньорския съвет. Направихме фирми, които да издържат федерацията, тъй като единствено и само по линия спорт се скарахме с Алексей тогава, те не са работили една секунда, няма осчетоводена една стотинка или каквато и да е дейност или договор, каза Бойко Борисов по повод статията на журналиста Джеф Стайн в предаването „Пропаганда”  на  Дарик.

“Хубаво е, че от една страна, моята скромна личност е описана като гангстер и като основен партньор на президента на САЩ Джордж Буш”, каза кметът на София. Той допълни, че колкото едното е вярно, толкова - и другото, тоест и двете са неверни твърдения.

Преди няколко дни Джеф Стайн ми се обажда, аз го поканих с писмо. Където са искани интервюта от мен, съм дал, каза още Борисов. Няма нещо, което хората да не знаят за мен. С Николов и Петров сме състезатели, треньори и деятели на каратето в България, каза Борисов.

Проектът ГЕРБ разбива статуквото. С тези млади хора и лица, които бяха представени като листа на ГЕРБ за евродепутати, мисля, че шансовете ни са огромни, заяви още Борисов.

По повод информацията, според която Бойко Борисов е описан в разработка като основен партньор на президента Джордж Буш, Борисов заяви, че това може да го превърне в мишена на Ал Кайда. Ето какво каза Бойко Борисов:

Рискът къде е? Рискът е, че всички тези неща могат да бъдат приети сериозно и от Ал Кайда.

В смисъл?

Ами ако в България има един човек, който е помагал на Съединените щати да отвличат техни хора, да ги превозват над България, да имат затвори за тях, ако той е довел военните бази, те ме правят мишена по този начин. Правят ме мишена на Ал Кайда като човека на Буш, които му изпълнява мръсните неща в региона.

В същото време чисто политически българинът е мнителен. Той сега след пет дни ще забрави за какво става въпрос, но ще има „А бе неговия часовник ли откраднаха или той беше откраднал часовник? Ама нещо се говори за Борисов и американците”.