„Жреците на музите“ отново събира мечтатели
„Жреците на музите“ отново събира мечтатели / ТЕМП АРТ

Днес в град Царево ще стартира деветото издание на  Международния младежки фестивал на изкуствата „Жреци на Музите“. Международният младежки фестивал на изкуствата се организира от Сдружение ТЕМП АРТ с логистичното съдействие на Община Царево.

„Градът на лятото, морето и мечтите отново събра на своите сцени деца и творци от много краища на България. .Храмът на Жреците на Музите, гр. Царево отново ще бъде изпълнен със смях, смели мечти и дръзки пориви от 22 до 29 август за да можем всички да поемем по пътя си заредени, вдъхновени и открили себе си за нови творчески експерименти“, коментира ръководителят на ТЕМП АРТ  Георги Врабчев. С пожелание за пъстро, творческо и вечно лято, кметът на Община Царево - Георги Лапчев и представители на  Отдел Култура – ще дадат началото на тази творческа фиеста.

Ще се включат над 250 участници от Враца, Кнежа, Перник, Разград, Бургас, София, с. Селановци, с. Бърдарски геран и Царево. Те ще се изявяват на сцените на гр. Царево, гр. Приморско, гр. Китен,, с. Лозенец, с. Варвара, гр. Ахтопол и с. Синеморец.