/ Община Мездра
Почти половината от необходимата сума, с която Росица и Тихомир от с. Елисейна могат отново да заживеят в истински дом е събрана. Към момента по разкритата сметка в помощ на семейството, чиято къща изгоря на Цветница са налични 1617.55 лв.

Днес в Общинския център за социални услуги и дейности пристигна и първият кашон с дарения за майката и сина. Той тежи 10 килограма и е изпратен от хора с големи сърца от Силистра.

Нещастие: Майка и син, останали без дом заради пожар, спят в каруца (СНИМКИ)

До края на деня трябва да бъдат доставени още 3 кашона с дарения, заявени от жители на Нова Загора, Варна, София. Други дарения са събрани и в кметството на Елисейна. 

След като пожар изпепели дома на Росица и абитуриента Тихомир от 12 дни майката спи в каруца, а сина в съседи. Мечтата на семейството е да съберат 4000 лв., с които да закупят къща в близост до останките на стария си дом.

Благотворителна кампания за момче, останало без дом

Желаещите да дарят финансови средства на семейството от село Елисейна, чиято къща изгоря на Цветница, могат да го направят по сметката на Община Мездра:

Банка „ДСК“-клон Мездра.
IBAN: BG95STSA93008425414500
BIC STSABGSF
Код за вид плащане- 445100
Необходимо е в основанието за плащане да бъде оказано, че е дарение за Росица Борисова Стоянова.


Други видове дарения, ще се приемат в Общинския център за социални услуги и дейности /ул. "Ив. Вазов" № 2/ от социалния работник Кънчо Даниелов Цаков. Телефон за контакт на г-н Цаков - 0883/ 323-683.