Представиха кандидатите за наместници в Кулата и с.Мало Пещене
Представиха кандидатите за наместници в Кулата и с.Мало Пещене / Община Враца

"Кметският пълномощник  в селото трябва да прави отчет пред жителите и да се интересува от мнението на хората при решаването на проблемите", това мнение изразиха жителите на кв."Кулата", които снощи се срещнаха с кмета на общината Николай Иванов. На срещата бяха разисквани и проблемите на квартала, сред които битовата канализация и водоснабдяването в квартала. Четирима мъже се борят за мястото на кметски наместник - Страхил Николов Михайлов; Цветан Василев Ценов; Огнян Илиев Цветков и Йордан Кирилов Христов.

Тази сутрин среща бе проведена и с жителите на с.Мало Пещене. Там желаещите да станат кметски наместници са Веска Славчова Младенова, Цеца Петрова Христова и Петър Димитров Петров. В. Младенова благодари на хората за подписката, която са направили в нейна подкрепа и си направи отвод тъй като не отговаря на изискванията на чл.4,ал.5 от Изборния кодекс за уседналост - 6 месеца в населеното място.

Сред разискваните проблеми бяха и ремонта на  пътната отсечка с.Баница-с.Мало Пещене, кражбите в селото и изграждането на битова канализация.

 

 

Представиха кандидатите за наместници в "Кулата" и с.Мало Пещене
netinfo