Награждаването
Награждаването / Дарик Враца
Гл. инспектор Кирил Василев - началник на сектор "Пожарогасителна и спасителна дейност" в РДПБЗН Враца днес бе удостоен с наградата Почетен знак на МВР - III степен за действията му при последните наводнения в Роман. Почетният знак бе връчен лично от директора  на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов. Пред присъстващия състав той обяви, че получаването на почетен знак на МВР е най-високата награда, която служител на МВР може да получи. Тя се дава само на хора, които наистина са доказали своя професионализъм и хора, които са достойни за подражание.

Награждаването
netinfo

Гл.комисар Николов благодари на всички служители за работата им през последните месеци, тъй като тя е довела до това – хората да вярват на пожарникарите  и да са по-спокойни за своето съществуване.

„Колеги, използвайте Кирил Василев за подражание! Аз лично го познавам повече от 20 години, следя работата му и смятам, че  е човек, който заслужава това високо отличие! Пожелавам го на всички вас!“, завърши обръщението си гл.комисар Николай Николов.

Награждаването
netinfo

„Това отличие не е само за мен, то е за всички колеги, които са в залата, защото всеки един от тях е допринесъл с нещо за това високо отличие“, обяви след награждаването  гл.инспектор К.Василев и допълни, че  наградата го стимулира ежедневно да работи още повече и винаги да е близо до хората.