/ DarikNews.bg
Катастрофа е станала около 02:25 часа, на 19 септември в с. Долни Цибър, община Вълчедръм, на ул. "Първа".  27-годишен неправоспособен шофьор управлявал лек автомобил "Рено Лагуна" с изтекли времени регистрациони табели.

Двегодишно дете и млада жена загинаха при катастрофа през нощта

При движение с несъобразена скорост с пътните условия при излизане от ляв завой изгубил контрол над колата, излязъл вляво и се ударил в три паркирани извън пътя автомобили - два леки автомобила "Опел Зафира", собственост на 40-годишен жител на с. Долни Цибър и лек автомобил "Форд Галакси", собственост на 37-годишен софийски жител.

При катастрофата са причинени материални щети по автомобилите и по оградата на частен дом, както и телесна повреда на неправоспособния шофьор. Той е настанен за лечение в отделението за реанимация в ломската болница, без опасност за живота.

Велосипедист предизвика катастрофа, при която пострада

Не е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство поради физическото му състояние. Издаден му е талон за медицинско изследване, като е отказал да даде доброволно кръв за изследване. Степента на телесната повреда на пострадалия и причината за катастрофата са в процес на изясняване.