полиция
полиция / DarikNews.bg, архив
Масово водачи от монтанско засечени в нарушения. На улица "Славянска" в Лом служители спрели за проверка лек  автомобил "Нисан Примера"  с немски регистрационни табели, с изтекла валидност на 01 август 2017 година. Автомобилът е управляван от мъж на 31 години от село Ковачица и не е регистриран по надлежния ред. 
 
Пияни, без книжка шофират автомобили без номера

На улица "България" във Вълчедръм служители спрели за проверка мотопед "Симсон", без поставени регистрационни табели, управляван от мъж на 62 години, като при направената справка е установено, че мотопедът е с прекратена регистрация.
 
На улица "Софийска" в Лом е спрян за проверка лек автомобил "Фиат Дукато" с врачанска регистрация, собственост на мъж на 22 години от Враца, управляван от мъж на 26 години. При извършване на проверката е установено, че водачът е неправоспособен и управлява, след като е наказан по административен ред за същото нарушение.
          
Близо 30 000 нарушения на пътя са засекли полицаи във Врачанско

Отново в Лом е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Пасат" с монтанска регистрация, собственост и управляван от мъж на 29 години от град Брусарци. При извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен и управлява, след като е наказан по административен ред за същото нарушение.
          
На улица "Диана" в Монтана е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Поло", без регистрационни табели, управляван от мъж на 25 години от село Княжева махала.

 
 
 
ОД на МВР Монтана