полиция
полиция / Дарик Враца
Катаджии преследваха пиян в Бяла Слатина
Трима пияни водачи са засечени от служители на „Пътна полиция“ за последните 24 часа. Други трима са шофирали без книжки автомобили без номера.

В 14.20 часа на 8 октомври в Бяла Слатина, лек автомобил „Форд“ не спрял на подаден сигнал от полицейски патрул. След като проследили и спрели автомобила, полицейските служители установили, че водачът е неправоспособен,  а регистрационните табели са издадени за друг лек автомобил.
 
Пак в Бяла Слатина 17-годишен водач е засечен да шофира „Лада“ без номера. Младежът е от село Соколаре. Освен, че нямал книжка, автомобилът му бил без номера.
 
Мъж и жена пострадаха при катастрофа

В  Козлодуй е спрян за проверка лек автомобил "Опел“ управляван от мъж на 44 години от същия град. Установено е че водача не притежава свидетелство за управление на автомобил.  Регистрационните табели на автомобила са свалени.
 
Първият пиян водач е спрян в 5,50 часа на 8 октомври на Главен.път Е-79 в района на село Люти дол. 31-годишният мъж от София управлявал лек автомобил “Мерцедес“. Алкотестът отчел  1,64  промила.
В 16.50 часа във Враца е спрян за проверка лек автомобил „Ауди А 4 ” управляван от мъж на 48 години от Козлодуй. Пробата му за алкохол също се оказала положителна- 1,22 промила.
 
В 17.20 часа във Враца е извършена проверка лек автомобил „Фиат Пунто” управляван от мъж на 41 години. Пробата за алкохол е положителна- 2,46 промила.

 
ОД на МВР Враца