Плакат
Плакат / Враца софтуер общество
Осмисляне на началото на лятото, натрупване на нови знания и умения, и развиване на креативността предлагат за най-малките ученици от Враца Софтуер общество. За целта те са организирали летни занимания по програмиране. Заниманията са подходящи за деца от 6 до 11 години – начинаещи или с предварителен опит в програмирането.

MindHub Summer Camp ще се провежда в дните 12,13,14  26,27,28 юни, както и в началото на юли. Формата на участие е полудневна – за по-малките от 8:30-13:00ч., а за по-големите - от  13:30-18:00. Децата записани за 5 дни ще получат удостоверение за участие, а всички преминали през 10-те дни на академията ще получат заслужен сертификат за успешното й завършване и специален подарък

„Удобно за родителите и полезно за децата! Идеята е поне в началото на лятото децата да имат малко по-ползотворен престой пред съвременните технологии, да бъде малко по-осмислено и целево насочено. Ще бъдем съсредоточени върху определена тема, която се задава за всеки ден по отделно – като например робо-битки или песни и танци с роботи. Програмата ще включва 10 независими тематични дни. Всеки от тях е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи. Цена за полудневно лятно занимание  е13лв., като за следващи занимания ще има намаление. Може да се включите във всеки удобен за вас ден.

Не е задължително да започнете от тема 1, тъй като заниманията са независими едно от друго!“ обяснява менторът Доротея Владова.
Академията ще се провежда в Зала “MindHub - Враца” - ул. Кокиче 14, ет. 2.