/ Дарик Враца - архив
Двама мъже са се били в хотел във Вършец, съобщиха от ОД на МВР-Монтана.

Случаят е още от 10 декември, но за него се съобщава в днешния бюлетин. След подаване на сигнала на място служителите са установили Г.Н. на 46 години от Вършец и А.Й. на 22 години от Пловдив, като двамата са заявили, че между тях е имало спор, при който Г.Н. е обидил А.Й., който пък му отвърнал, като го е ударил с ръка в лицето.

Агресия на пътя: Сбиване в Монтана заради паркиране

Двамата са потвърдили, че нямат претенции един към друг и отказват съдействие от органите на МВР. Но от проведените впоследствие оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че на 10 декември между тях е имало две сбивания - пред входа на пиано-бара и във фоайето на хотела, като са си разменяли множество удари.

Шофьор удари колега с метална тръба по главата след скандал

От изисканите записи от охранителните камери е установено, че при първото сбиване А.Й. е държал в ръка пистолет, който впоследствие му е отнет от Г.Н. и с пистолета са нанесени удари по главата и тялото на А.Й.

Пистолетът е открит със засъхнала червеникава течност по него, захвърлен до входа на хотела. Установено е, че е газов пистолет "Retay pt-24". Към момента няма данни за собствеността му. 
 
 
ОД на МВР Враца