Отборът.
Отборът. / личен архив
Народният представител от Обединени патриоти Красимир Богданов подпомогна участието на отбора на хандбален клуб "Локомотив" Мездра - юноши старша възраст за участие в Световната купа "Интерамния" в Италия. Младите хандбалисти на треньора Евгени Йоловски получиха красиви състезателни екипи със символите на националното знаме и надпис „България над всичко“.

Богданов изгледа тренировката провела се на спортното игрище на СУ „Иван Вазов“ и пожела на състезателите достойно представяне на името на България на първенството, висок спортен и патриотичен дух и много поводи за гордост на жителите на Мездра и Врачанския край.

46-то издание на Международния турнир по хандбал за младежи „Световна купа на Интерамния 2018” Мемориал „Джорджо Бинчи” ще се проведе от 5 до 11 юли в италианския град Терамо. В турнира ще вземат участие 69 отбори от 6 континента. Мездренските хандбалисти ще се състезават в група при момчетата под 16 години, родени през 2002 година. Юношите старша възраст на „железничарите” са вицешампиони на България.