Премия от над 2000 лева разиграват на турнир в Г. Оряховица
Премия от над 2000 лева разиграват на турнир в Г. Оряховица / Дарик нюз, архив

Тази вечер започват срещите от петото издание на турнира за "Прити къп". Откриването и първият мач са от 18.30 ч. в комплекс „Прити спорт". Изтегленият жребии разпредели 20-те включили се тимове в четири предварителни групи.

В група "А" се отборите на Драганово, Банята, Хлебчо, Лайтс и Анимал.

В груба "В" жребият събра Импулс", "Белия балет, Деник лифт, Джибри тийм и Долапчиеви. Пълна лудница, Геги Трейд, Реал, Бирени пирати и Поликрайще ще мерят сили в група "С", а в група "Д" са Юнгите, Венци, Го бойс, Джихат Юнайтед и Адел. Регламентът предвижда на терена да бъдат пет полеви играчи и един вратар, а мачовете да са от две полуврмена от по 20 минути. Отборите имат право да заявят до 14 състезатели, които ще могат да използват по време на срещите.

Груповата фаза ще продължи да 16 юли, когато ще стане ясно кои осем отбора ще продължат напред. Четвъртфинилите са два дни по- късно, а полуфинилите на 20 юли. На 22 този месец от 18.30 ч. е двубоят за 3-4 място, а от 20.30 ч. финалът. Победителят освен купа ще получи и премия от 1000 лева, вторият в крайното подреждане- 700 лв., третият - 350 лв.