/ netinfo
Старата столица е последна спирка от националното турне на певеца
След като Орлин Павлов обра овациите на феновете в София и Пловдив е ред на Бургас, Варна и Велико Търново. На 20 октомври в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" във Велико Търново е последната спирка от националното му турне “Още малко…”.

Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще представи за първи път пред търновските си почитателите новата компилация, която също носи името “Още малко...”.

Орлин Павлов представя първия си самостоятелен албум Още малко... във Велико Търново
netinfo

Орлин Павлов представя първия си самостоятелен албум Още малко... във Велико Търново
netinfo

Орлин Павлов ще подари на публиката едно много лично и докосващо преживяване. Певецът обещава концерт, какъвто не е правил досега във Велико Търново. Ще изпълни най-емблематичните си хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от албума, а рапърът Бобо ще бъде специален гост.

Орлин Павлов представя първия си самостоятелен албум Още малко... във Велико Търново
netinfo

Дългоочакваният първи самостоятелен албум е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика, за да бъдат споделени с феновете.

В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти. Дебютният албум носи името на едноименната песен “Още малко…” и по думите на Орлин е събрал, още малко любов, още малко приятелство, още малко емоция, още малко от неговата музика.

Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов.

Орлин Павлов пред Дарик Югоизток: Още малко, още по-хубаво в Бургас

Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и естествено страхотният Живко Петров, с песента „James Bond“, създадена преди години.

Впечатляващите и докосващи душата аранжименти на част от песните са дело на Боян Ангелов, Боян Христов, Борислав Бояджиев – Борче и самият Орлин Павлов. Текстове са на: Росен Кукошаров, Гери Турийска, Боян Христов, Дони Василева, Любо Киров, Графа, Владо Михайлов.

Първият самостоятелен албум на Орлин Павлов e на пазара и е в продажба в разпространителската мрежа. Качествената музика и емоция на 20 октомври са гарантирани. На сцената заедно с Орлин Павлов ще излязат десет от най-добрите български музиканти.

Билети за концерта в Двореца на културата и спорта "Васил Левски", можете да купите в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-beliko-trnovo-dvorec-na-kulturata-i-sporta-basil-levski-490308/event.html