Национална конференция на Дружеството по хирургия на ръката се провежда във В. Търново
Национална конференция на Дружеството по хирургия на ръката се провежда във В. Търново / снимка: Пресцентър - Община В. Търново

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов предложени лекарите от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ да имат възможността да специализират хирургия на горните крайници. Това ще има позволи да са в течение на съвременните тенденции и технологии и да оказват най-добрите здравни грижи и услуги на гражданите на старата столица и региона. Градоначалникът направи предложението по време на откриването на Четвъртата национална конференция на Дружеството по хирургия на ръката, която е с международно участие. Тридневният форум, който се провежда в Старата столица събира експертите в тази медицинска област от страната и чужбина.

Даниел Панов поздрави участниците в авторитетния форум и пожела на всички да усетят неповторимата и уникална атмосфера на града и гостоприемството на неговите жители. Тази вечер лекарите ще имат възможност да гледат Аудио- визуалния спектакъл „Царевград Търнов- звук и светлина“.