Mihov
Mihov / netinfo
Доц. д-р Милен Михов – доктор по история, Доцент по Нова българска история във Великотърновския университет и зам.-председател на ВМРО е водачът на листата на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА, ВМРО.  Михов е и народен представител в  43-тото Народно събрание. На второ място в листата е  Иван Тодоров Димитров – народен представител от партия Атака в 43-то Народно събрание, а на трито -  Ивайло Георгиев Атанасов – Областен председател на НФСБ за Великотърновска област.

На четвърта позиция е Кирил Асенов Кирилов – икономист, Управител на частна фирма,  Председател на Общинската организация на ВМРО и общински съветник в гр. Горна Оряховица.  Огнян Петров Георгиев – Областен  председател на партия Атака за Великотърновска област е
пети. Шести в листата е  Тервел Димитров Марчев – Общински  председател на НФСБ във Велико Търново, а на седма позиция е   Йордан Тодоров Грозданов – икономист, Активен спортист и общественик, бивш зам.-кмет от ВМРО на Община Велико Търново. На осма позиция е  Георги Михайлов Сенгалевич – член на  младежката организация на партия Атака.