Кампания против рака на гърдата организират в града
Кампания против рака на гърдата организират в града / netinfo
Турнето „БЛАГОДАРЯ! От любов към живота“ ще бъде в града на 14 и 15 юни
На 14 и 15 юни, от 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата на неговата девета спирка – град Велико Търново, където ще бъде разположен  пред сградата на Община Велико Търново.

Кампания против рака на гърдата организират в града
netinfo

На специалния розов щанд Посланиците на хуманността на Avon са подготвили много изненади за посетителите. Освен да дарят за каузата, всички желаещи ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, борещи се с рака на гърдата, както и да разберат повече за каузата и за това как съвместната ни подкрепа достига до диагностицираните жени от представителите на място. На щанда ще ви очакват и усмихнатите Димитринка Радославова и Марияна Бъчварова, Посланиците на хуманността на Avon за град Велико Търново. 

Кампания против рака на гърдата организират в града
netinfo

След като посети първо Пловдив, а след това Казанлък, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Търговище и Велико Търново, Пътят на надеждата продължава със следваща спирка Габрово на 16 и 17 юни. След лятна пауза, през септември месец турнето отново ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца!

Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да види на специалния сайт www.thankyou.bg, където ще има възможност не просто да открие цялата нужна информация за кампанията, но и в реално време да следи пътя на розовия щанд, придружен от снимки от всеки град.

През тази година посетителите на www.thankyou.bg, които няма да успеят да се присъединят към Пътя на надеждата, ще имат възможност да подкрепят кампанията като поръчат своя благотворителен продукт от сайта. 

Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“ отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят.

Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата. Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти.

100% от печалбата от тях Avon традиционно дарява на основния си партньор в България – фондацията „Една от 8“. И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.