Етър-24 пробва халф от Лудогорец, чака трима нови до понеделник
Етър-24 пробва халф от Лудогорец, чака трима нови до понеделник / DarikNews.bg, архив

25-годишен полузащитник, играл през есента в „Лудогорец" /Разград/, пробва „Етър- 24", съобщи старши треньорът Велин Кефалов.

Димитър Павлов е възпитаник на сливенската школа, а в „Б" група се е състезавал и с екипа на „Миньор" /Раднево/. Той се появи във Велико Търново през декември, заедно с други трима бивши играчи на разградския тим. Тогава обаче времето за преценка на качествата му не бе достатъчно и бе повикан да се включи отново в зимната подготовка.

В тренировките се е включил и 19- годишен нападател от школата на столичния „Левски", за който също ще се преценява в следващите дни дали ще бъде оставен в отбора. Велин Кефалов очаква до понеделник към отбора да се присъединят още трима нови футболисти. Става дума за двама защитници и един халф. И тримата идват от професионални клубове.

Утре трябва да стане ясно дали нападателят Марио Близнаков ще облече виолетовия екип. Снощи трябваше да се проведе Общо събрание на настоящия му отбор „Пирин" /Гоце Делчев/, от резултатите от което зависи накъде ще поеме Близнаков.