4 пътнически влака с променен маршрут между П. Тръмбеш и Бяла
4 пътнически влака с променен маршрут между П. Тръмбеш и Бяла / netinfo
Четири пътнически влака променят маршрута си в участъка между Полски Тръмбеш и Бяла до 21 декември. Промяната се налага заради продължаващите ремонтни дейности в района на Бяла, съобщиха от БДЖ.
Пътническият влак от Самуил за Горна Оряховица ще се движи само между Самуил и Борово и в този участък ще запази обичайното си разписание.
Пътническият влак от Русе до Стара Загора ще се движи само между Полски Тръмбеш и Стара Загора. На тези дати влакът ще тръгва от гара Полски Тръмбеш с три минути по-късно от обичайното си разписание, в Горна Оряховица ще пристига в 14,14 ч и ще продължава до Стара Загора по обичайното си разписание.
Пътническият влак от Плачковци за Русе ще се движи само между Плачковци и Полски Тръмбеш. Пътническият влак от Стара Загора за Русе ще се движи само между Стара Загора и Полски Тръмбеш и в този участък ще запази обичайното си разписание.
През посочените дни за ремонт от БДЖ пускат четири допълнителни пътнически влака: пътнически влак от Борово за Русе разпределителна, който ще тръгва в 9,13 ч и ще пристига в 10,24 ч; пътнически влак от Борово за Русе разпределителна, който ще тръгва в 12,57 ч и ще пристига в 14,06 ч; пътнически влак от Русе разпределителна за Борово, който ще тръгва в 11,20 ч и ще пристига в 12,34 ч и пътнически влак от Полски Тръмбеш за Горна Оряховица, който ще тръгва в 10,05 ч и ще пристига в 10,48 ч.