Велизар Попов: Жардел може да играе срещу Септември
Велизар Попов: Жардел може да играе срещу Септември / gong.bg
Велизар Попов: Жардел може да играе срещу Септември
30895
Велизар Попов: Жардел може да играе срещу Септември
  • Велизар Попов: Жардел може да играе срещу Септември

На този етап искаме дадем възможност на всички да играят, да покажат своите възможности и да защитят претенциите да бъдат титуляри. Доволен съм от първите 60 минути, в които стояхме добре срещу един доста силен отбор, който е по-напред от нас в подготовката, каза наставникът на Черно море Велизар Попов след равенството 1:1 срещу Интер Баку в контрола, играна в Банско.

„Няма да се оплаквам от факта, че не мога да разчитам все още на някои от нападателите. В момента Дончо Атанасов и Данчо Юруков се справят добре напред, а имаме и млади момчета, които също се включват добре като смяна.”

„Божилов се възстановява отлично и съвсем скоро ще започне да играе вече в контролите, Марио Жардел също върви добре в подготовката и до една седмица също ще вземе участие в проверките”, посочи наставникът на Черно море.

„Ако продължават да се готвят по този начин и със същото темпо, и двамата може да играят в последната контрола тук срещу Септември, така че ще се нормализират нещата.

„Важното е, че създаваме положения, а ще дойде времето, когато ще започнем и да ги реализираме. На този етап от подготовката ние не отдаваме значение на резултатите в контролите. Най-важното в момента е да се подготвим както трябва”, каза още Велизар Попов.

Със съдействието на Party club Fantastico Beach - курортен комплекс Албена.