/ Снимка: Дарик, архив
Варненската полиция търси съдействие за установяване на извършител на въоръжен грабеж, като разпространява видео от местопрестъплението.

Неизвестното засега лице е извършило грабеж на 500 лева оборотни пари от магазин за хранителни стоки на 23 ноември т.г., около 20.35 часа. 

Извършителят на престъплението е на възраст около 24 години, висок е около 165 см., със слабо телосложение. Бил е облечен с шушляково яке, сив анурак, черна долница на анцуг и тъмни маратонки с три бели ленти отстрани. Мъжът е имал съучастник, които минути преди това влиза в магазина и пазарува. Той е облечен със зелено яке, носи шапка на главата, обут е със сиви обувки и носи раница.
 
Варненската полиция издирва извършител на въоръжен грабеж

Варненската полиция издирва извършител на въоръжен грабеж

Публикувахте от Darik Варна в Четвъртък, 27 декември 2018 г.
По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което са извършени множество оперативно-издирвателни действия. Към момента самоличността на извършителя не е установена.

Във връзка с това ОДМВР – Варна отправя апел за съдействие - всеки, който разпознае единия или двамата мъже от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на разследващите, може да сигнализира при гарантирана анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото поделение на МВР.