Христо Христов спортист №1 на Варна за септември, МФК "Спартак" отбор на месеца
Христо Христов спортист №1 на Варна за септември, МФК "Спартак" отбор на месеца / Добри Атанасов
Ссъстезателят на СК "Титан" Христо Христов бе избран за №1 в анкетата за спортист на Варна за септември. През миналия месец той спечели титла на Европейското по вдигане на тежести за кадети в Прищина. Другата седмица той ще представя България и на европейското до 20 години в Албания. Негов треньор е Живко Николов. Христо Христов е и №1 на спортното училище. 

За отбор за месец септември бе избран шампионът по плажен футбол МФК "Спартак". тимът бе представляван от треньора Симеон Христов и състезателят Мартин Великов.
В онлайн анкетата едноличен първенец е едва 11-годишният състезател по тенис на корт Ангел владов, който е с 2 титли от два регионални турнира. Той е състезател на СК "Тича".

Специален приз бе подготвен и за капитанката на ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова, която е варненка и възпитаничка на "Чар ДКС". Призът бе за успехите на световното първенство в Италия, където бяха спечелени сребро и бронз. Призът получи майката на Симона. На церемонията по награждаването присъства и главният треньор и председател на клуба Мария Чиприянова.