/ Добри Атанасов
Енгибар Енгибаров
96334
Енгибар Енгибаров
  • Енгибар Енгибаров
„От сега нататък, колкото и нескромно да звучи, така ще се представя „Спартак“, че  вече противниците ни ще се съобразяват с нас, а не ние с тях“. Така отвърна треньорът на варненския тим Енгибар Енгибаров на въпрос в предаването „Морски гонг“ по Дарик дали „Спартак“ е готов за първенството. 

„Соколите“ се изправят утре на стадион „Локомотив“ срещу „Калиакра“ в мач от 18-ия кръг на Североизточна Трета лига. Двубоят е с начален час 14:00. 
Любопитното е, че снощи целият отбор на „Спартак“ начело с треньора Енгибар Енгибаров бе на постановката „Изневери в повече“ с цел да сплотят още повече колектива.

Актьорът Христо Гърбов бе приятно изненадан от отбора, след като получи фланелка на клуба, която той не само, че облече, но игра с нея в постановката.

Христо Гърбов с фланелката на "Спартак"
личен архив


За утрешния двубой Енгибар Енгибаров няма да може да разчита на трима играчи. Те са наказаните за по една среща Иво Михайлов и Георги Гушлев, както и нигериецът  Инокент Нуокоро. Последният е картотекиран, но все още не е пристигнала жълтата му карта.

Чуйте цялото интервю с Енгибаров в приложения звуков файл: