/ Добри Атанасов
"Черно море Тича" приема  "Ямбол" днес в среща от 26 кръг на НБЛ. Двубоят е с начален час  и щесе играе в  зала "Христо Борисов" в комплекс "Черно море". Отново е предвидена игра за феновете, като този, който вкара кош от центъра, ще си тръгне с 900 лева и таблет, предоставен от Виваком. Този, който не успее, също ще получи таблет като утешителна награда.
" И ска ми се срещу отбора на „Ямбол” да изглеждаме малко по-различно, малко по-добре, да имаме някакво развитие в играта си след всеки един мач.  Според мен отборът на „Ямбол” направи доста добри мачове в последния месец, победи доста от фаворитите в първенството и ще дойде със необходимото самочувствие. Смятам, че ние сме отборът, който ще покаже амбицията и характера, че независимо че вече сме в плейофите, няма да се откажем. Надявам се в петък да сме в пълен състав и да сме готови за този тежък мач”, коментира треньорът на тима Дарин Великов в интервю преди мача.

Съдиите, на които ще бъде поверен този мач са Младен Марков, Красимир Стойнов и Калоян Костов. Комисар на мача е Любомир Амиорков.