Морето пусна жалба срещу съдийството в Разград
Морето пусна жалба срещу съдийството в Разград / Добри Атанасов

Ръководството на ПФК „Черно море“ депозира жалба в БФС до председателя на съдийската комисия, заради тенденциозното съдийство на съдията Владимир Вълков в срещата с „Лудогорец“ от 29-я кръг на А ПФГ, играна на 15 април в Разград. Основните претенции на варненци са за неотсъдена дузпа при очевадна игра с ръка на Керчев в наказателното поле в 18 минута и отсъдена такава в полза на „Лудогорец“ в 72-та минутаq, съобщава официалният сайт на клуба.

Другите претенции са за пресилени жълти картони и двоен стандарт при отсъждането на засадите. От щаба на „Морето“ очакват адекватно решение на компетентните органи, за да не се подиграят с труда на футболистите.

Иначе днес футболистите на „Черно море“ продължиха подготовката си за домакинството на „Славия“ в събота с двуразови занимания. Сутринта отборът се поти във фитнеса разделен на две групи, а следобед футболистите проведоха занимание с топка стадион „Младост“.

Днес излязоха и решенията на ДК към БФС, която наказва бранителя Борислав Стойчев за един мач, заради натрупани жълти картони. Сблъсъкът с „белите“ ще пропусне и Стенио дос Сантос, който все още изтърпява наказание, но пък в строя на „моряците“ се завръща холандецът Марк Клок, който изтърпя своята санкция. Централният нападател Бакари започна днес тренировъчен процес, но на облекчен режим.