Кривия: Рухнахме след гола психически, не физически
Кривия: Рухнахме след гола психически, не физически / netinfo
Капитанът на Черно Море Александър Александров – Алекс смята, че отборът е рухнал психически, а не физически при загубата с 1:2 от Щутгарт в София, след като варненците водеха с 1:0 на почивката.

„Трудно е да се говори след такава загуба, защото се видя, че стояхме доста добре на терена, дори смея да твърдя, че през първото полувреме надиграхме отбора на Щутгарт”, коментира Кривия.

„През второто полувреме също имахме положения, но по това си личи големият отбор – има две положения и ги вкарва. Явно толкова са ни възможностите. Дяволът не е толкова черен, но загубихме.”

„Физически не сме отпаднали. След първия гол малко психически рухнахме и може би затова стояхме така на терена. Но пак твърдя, че стояхме доста добре и равностойно на отбор на Щутгарт.”

„Аз винаги вярвам. Отиваме и играем за победа, както играхме тук – без никакви притеснения. Няма какво да губим, можем само да спечелим. Загубихме мача тук, но спечелихме доста в игрови план. ”

„В края можехме да играем за 1:1, но ние винаги излизаме за победа. 1:1 щеше да е престижен резултат, но щеше да бъде доста тежък за реванша. За жалост загубихме, но във футбола е така”, каза още капитанът на Черно море Сашо Александров след поражението от Щутгарт.