/ Фейсбук
Момиче от Варна е в неизвестност от няколко дни, а за това сигнализира във Фейсбук нейна братовчедка. Ето какво сподели Евгения Павлова за изчезналата си родственица:

Момичето се казва Елвира Димитрова, на 27 години е и е висока 165 см с пълно телосложение. Има тежка депресия и е диабетичка. Напуснала е дома си ( в района на улиците "Пирин "и "Братя Миладинови") на 3 октомври по обяд и от тогава е в неизвестност с изключен телефон, облечена е с черно кожено сако и е обута с маратонки. Не си е взела лекарствата и заради диабета е възможно да изпадне в инсулинова кома, пише в поста си братовчедката Евгения Павлова.

Тя моли всеки, който е  забелязал или има някаква информация за изчезналото момиче, да й пише или да подаде сигнал в най-близкото управление на МВР.

По-късно от варненската полиция обявиха Елвира Панкова Димитрова за издирване. От там, добавиха, че тя е на видима възраст около 25-30 години, с ръст около 162 см., нормално телосложение, леко пълно, кръгло лице, бяла кожа, кестенява коса, леко чуплива, и с кафяви очи. В деня на изчезването си е била облечена с черно кожено яке и черни обувки, със светло зелена, светлоотразителна лента на подметката в горната част. обикаляща цялата обувка. 

Фейсбук

Днес в 12,00 часа доброволци ще направят претърсване на Морската градина, като ще започнат от района на Делфинариума.