/ milancamp.byala.org
Талантливи българчета ще имат редкия шанс да тренират цяла седмица под ръководството на специалисти от школата на „росонерите“
Италианският гранд Милан пристига в черноморския град Бяла. От 1 до 6 август тази година изцяло обновеният спортен комплекс „Черноморец“ в китното курортно градче ще бъде домакин на детския футболен лагер Milan Junior Camp. Събитието ще бъде първо по рода си по родното Черноморие и ще събере на едно място треньори от академията на седемкратния европейски клубен шампион и деца на възраст между 5 и 17 години, чиято любов към футбола ще им даде възможност да се докоснат до енигматичния тим от „Сан Сиро“.

С участието си в лагера край морето децата не само ще се потопят в атмосферата, но и ще усетят магията, витаеща около един от най-успешните клубове в световен мащаб. Те ще имат редкия шанс да тренират цяла седмица под ръководството на висококвалифицирани специалисти от школата на „росонерите“, облечени изцяло в оригиналните цветове и екипировка на италианския гранд.

Нещо повече, най-добрите деца не само ще изживеят незабравими шест дни на Българското Черноморие, но и ще получат възможността да вземат участие във финалния Milan Junior Camp Day в Милано. Италианският екип треньори ще избере най-талантливите участници и ще им предостави уникалния шанс да посетят тренировъчната база „Casa Milan”, да изгледат на живо двубой на „росонерите“ на „Сан Сиро“, както и лично да се запознаят с някои от играчите на първия отбор.

Всяко дете, което вземе участие в Milan Junior Camp Бяла 2017, ще получи като подарък екипировка на Милан. Цените за участие в кампа варират от 550 до 950 лева, в зависимост от периода на записване и дали ще бъдат настанени в хотел.