Движение “Нашият град” подкрепя Кирил Йорданов за кмет
Движение “Нашият град” подкрепя Кирил Йорданов за кмет / netinfo
Сегашният кмет Кирил Йорданов получи доверието на движение “Нашият град” за още един мандат на кметското кресло във Варна. Това обяви лидерът на движението Неделчо Михайлов на среща с избиратели. Срещата се състоя във Фестивалния комплекс в морската столица. Голямата зала бе почти пълна, а впечатление правиха младите и то предимно жени, дошли на събитието.

Движение “Нашият град” обяви и кандидатурите на организацията за районни кметове, както и първите 10 имена от общинската им листа.

За кмет на район “Аспарухово” младата партия издигна кандидатурата на Андрей Василев. Драгомир Дончев за район “Младост”, на “Одесос” Красимир Ботушаров, а в най-големият район в страната, това е “Приморски”, Движението подкрепя Пламен Градинаров. В район “Владислав Варненчик” има коалиционно споразумение между “Нашият град” и Партия Социалдемократи за кандидатурата на Добромир Джиков.

Първите 5 имена в листата за общински съветници са Неделчо Михайлов, Венцеслав Евстатиев, Андрей Василев, Владимир Тонев и Йорданка Несторова. Лидерът на “Нашият град” заяви, че подкрепата за досегашният кмет Кирил Йорданов е плод на много разговори и запитвания към гражданите на морската столица.