дарение
дарение / netinfo
Зонта клуб - Стара Загора дари 3500 лева на Центъра за психично здраве - Стара Загора, с които ще се подобри материалната база. Средствата са събрани в рамките на 8 месеца.

"Започнахме кампанията през месец декември, с идеята да направим едно хубаво Коледно тържество при Вас. Спомняте си бяхме много развълнувани. През януари стартирахме кампанията "Бъди следващият дарител". Успяхме да наберем тези необходими средства, с които да се подобрят здравето и престоя Ви тук", сподели пред пациентите и екипа на центъра президентът на Зонта клуб в града на липите Надежда Чакърова – Николова.

Договорът за дарението бе получен от завеждащия отделението д-р Радка Джелебова, която благодари за оказаната помощ, от името на пациентите на отделението, а и от името на персонала. „Уверявам ви, че средствата, които са дарени ще отидат по предназначение. Ще бъдат закупени олекотени завивки и постелно бельо, които са крайно необходими и без тези средства нямаше да се оправим.", допълни още тя.

Екипът и пациентите на центъра получиха от старозагорските зонтианки Надежда Чакърова – Николова, Антония Коева и д-р Радослава Павлова, икона на Божията майка Богородица, която да ги пази и закриля. Припомняме, че община Стара Загора осигури средства, с които бе ремонтирана банята в Центъра за психично здраве.