Районна прокуратура-Казанлък ръководи разследване по досъдебно производство за извършени непристойни действия при управление на моторно превозно средство и нанасяне на лека телесна повреда. Извършват се активни действия по събиране на доказателства и извършване на процесуално – следствени действия с оглед провеждане на разследването в указания срок от 2 месеца.

На  25 февруари около 16.15 часа на казанлъшко кръстовище възникнала спорна ситуация между двама водачи за отнето предимство. След отправени обиди и подадени звукови и светлинни сигнали, те спрели колите си. Единият шофьор нанесъл няколко удара с ръка и крак по моторното превозно средство, а това предизвикало другия водач, който също излязъл от колата си, но с метална тръба и започнал да нанася удари по тялото на колегата си. Той обаче извадил автомобила си дървена бухалка, с която счупил стъклото на предна лява врата и нанесъл няколко удара по лицето на водача.

На мястото пристигнали  полицейски служители, които извършили оглед, иззет е записа от видеозаснемането в района, доброволно била предадена металната тръба на единия от участниците в инцидента.