Да запалим свещичка в памет на загиналите при катастрофи
Да запалим свещичка в памет на загиналите при катастрофи / DarikNews.bg, архив
Поклонението е от 10 до 13 часа във фоайето на зала "П.Р.Славейков"
Почина директорът на Областно пътно управление-Стара Загора Илия Златев.

Той беше настанен в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Стара Загора, с коронавирус. Въпреки усилията на лекарите през последните дни, той не успя да се пребори с инфекцията.

В памет на Илия Златев, ръководството на Община Стара Загора организира поклонение. Желаещите да поднесат своята почит могат да го направят утре, 16 септември, от 10:00 до 13:00 часа, във фоайето на зала „П. Р. Славейков“.

​Илия Златев е роден на 31 август 1958 година в Стара Загора. Осем години е работил в местната администрация като заместник-кмет на Община Стара Загора в екипа на д-р Евгений Желев.

​Кариерата му продължава като търговски директор на "Захарни заводи" – Горна Оряховица, а от 2008 до 2012 година е административен директор на Пътно-строителна компания "Пи Ес Ай". От началото на декември 2014 година Илия Златев е директор на Областно Пътно управление – Стара Загора.


ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

Илия Златев е роден на 31 август 1958 година в Стара Загора. Осем години е работил в администрацията на Община Стара Загора, беше зам.-кмет в екипа на д-р Евгений Желев.

Кариерата му продължава като търговски директор на "Захарни заводи" - Горна Оряховица. От 2008 до 2012 година е административен директор на Пътностроителна компания "Пи Ес Ай".


От началото на декември 2014 година Илия Златев е директор на ОПУ.