подаръци
подаръци / netinfo
За пета поредна година, между Коледа и Нова година, 40 деца от Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания „Малък групов дом” , получиха подаръци и лакомства от народния представител от БСП Георги Гьоков и социалисти от основната партийна организация "Център".

„Радостни сме, че празнуваме заедно с малките ни приятели. За мен и моята организация това е чакан празник, убеден съм, че и за децата е така.Това е хубав ден свързан с много радостни емоции, с приятели и подаръци. За мен, за моето семейство, за моите приятели от организацията, коледните и новогодишните празници са празници на надеждата и вярата в доброто бъдеще, затова и с убеждението, че всяко дете заслужава подарък и да бъде щастливо, подехме преди пет години тези инициативи, с които изразяваме нашата съпричастност и солидарност към една от най-ощетените групи в обществото ни. Това ни носи удовлетворение, особено след разговорите с децата и когато виждаме радостта грейнала по лицата на децата", сподели депутатът.

Домуващите от малкия групов дом разказаха своите истории и поздравиха своите приятели с песни, танци и сърдечни думи на благодарност, а всички заедно си пожелаха здрава, мирна и щастлива година.