/ netinfo
Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова предаде над 200 подаръка, събрани чрез инициативата “Чудната елха” за децата в социалните институции, лишени от родителски грижи.   

Коледни изненади за децата, лишени от родителска грижа

“Щастлива съм, че инициативата приключи изключително успешно, дни наред граждани поставяха подаръци под "Чудната елха" обявена в приемната ми, опаковани и надписани красиво и с любов.

Наистина тази Коледа чудото бяхме всички заедно, защото успяхме да създадем празник на децата, настанени в социалните институции тук и всеки да получи индивидуални подаръци според възрастта, и по два дори с книжки и лакомства. Най-емоционалното беше, че деца го направиха за деца свои връстници с идеята да подарят усмивки.


Деца пожелаха здраве и късмет на общинарите в Стара Загора (СНИМКИ)

Благодаря за приноса на Районен съд, Фондация Постижения, Лайънс Клуб Аугуста, УС Второ ОУ, ПМГ, СУ "Васил Левски", ГПЧЕ "", на органите на местно самоуправление, на Детска градина "Детски рай" 66, Европа директно, Обществения съвет на Младия омбудсман, на многото семейства и граждани, на сътрудника ми в екипа, които се включиха активно и направиха възможна "Чудната елха" за да създадем вълшебни преживявания за децата. Единността и обединяването за пореден път доказва съпричастността и грижата  на будното ни старозагорско общество, което е повод за гордост за всички нас.

Пожелавам Ви в здраве и благоденствие да посрещнете Новогодишните празници, да е мирна и успешна 2019 година!"
, сподели Надежда Чакърова.