Пътят между селата Дълбоки и Оряховица остава затворен
Пътят между селата Дълбоки и Оряховица остава затворен / DarikNews.bg, архив

Зимната обстановка в Община Стара Загора остава сложна. Заради образувани преспи непроходим е пътят до телевизионната кула. Затворен остава и участъкът Дълбоки - Оряховица.

В обедните часове ще бъде направена инспекция от представители на АПИ на пътя Стара Загора-Подслон-Нова Загора за неговата проходимост и евентуално отваряне.

Голяма пряспа е образувана между селата Горно Ботево - Хан Аспарухово. Очаква се две мобилни групи и две военни машини на Втора тунджанска лекопехотна бригада да започнат работа там, за да бъде отпушен пътят.

Продължава почистването от снега в Стара Загора. По-напрегната е ситуацията в кв. „Три чучура - север" където работят три снегопочистващи машини.

Всички работници на административните бюра, на Звено „Благоустройство и озеленяване", както и 40 лишени от свобода на лек режим, са включени в почистването на тротоарите в града.

Пътят между селата Дълбоки и Оряховица остава затворен
netinfo

Общинска администрация напомня, че търговците и собствениците на офис сгради трябва да разчистят снега пред съответните обекти. Същото трябва да направят и гражданите пред жилищните сгради и къщи, в които живеят.