Промяна в движението заради строително-монтажни дейности
Промяна в движението заради строително-монтажни дейности / Dariknews.bg, архив

Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажни дейности по „Реконструкция на кръстовище на ул. „Кап. Петко Войвода" и бул. „Цар Симеон Велики", от днес до 5 юни включително, се спира движението на личен, обществени договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по бул. „Цар Симеон Велики" - север от ул. „Армейска" до ул. „Кап. Петко Войвода" - север.

Движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

- За движещите се от запад на изток - по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики";

- За движещите се от изток на запад - по бул. „Цар Симеон Велики", ул. „Армейска", ул. „Генерал Делчев", ул. „Кап. Петко Войвода" - север и бул. „Цар Симеон Велики";

- За движещите се от изток на запад превозни средства на обществения градски транспорт, маршрута на движение е следния: от бул. „Цар Симеон Велики", ул. „Д-р Т. Стоянович", ул. „Армейска", ул. „Генерал Делчев", ул. „Кап. Петко Войвода" - север и бул. „Цар Симеон Велики";

Временна автобусна спирка е обособена на ул. „Кап. Петко Войвода", северно от кръстовището с бул. „Цар Симеон Велики".

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък, както и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.