/ Община Казанкък
20 лева е цената на масовите билети за спектаклите от тазгодишното издание на Чудомировите празници в Казанлък. 25-то поред издание на празниците се открива на 25 март, рожденият ден на Димитър Чорбаджийски- Чудомир и ще завърши на 1-ви април. 

По традиция гостуването на най-добрите касови заглавия от театралния афиш в страната е сред акцентите на празниците вече години наред. Тази година редовните зрители на спектаклите обаче са силно разочаровани, заради високите цени на билетите.

Повечето спектакли са с цени от 20 лева, като по 15 лева са местата за дъното на салона. Цените на билетите се родеят и дори задминават в голямата си част цените на билетите в столичните театри. 

Сред заглавията, които ще могат да видят тази година зрителите на Чудомиромите празници в Казанлък са: "Женитба" на Плевенския театър,  моноспектакълът на Захари Бахаров- "Чамкория, "Редки тъпанари" на Теди Москов и Русенския театър, "Нашата голяма френска сватба" на тетър "Бонини" и други. 

Билети за спектаклите се продават в Билетния център на улица "Искра" 4 в Казанлък. Организатори на празниците са Фондация " Чудомир" и Общината.