Петима пострадаха при пътни инциденти, един с опасност за живота
Петима пострадаха при пътни инциденти, един с опасност за живота / DarikNews.bg, архив

Петима са пострадали при пътни инциденти през изминалото денонощие.

Първата по-тежка катастрофа станала около 17.30ч. на пътя между Казанлък и Стара Загора. 50-годишен от Николаево настигнал и блъснал с „Лада"-та си движещото се пред него „БМВ". Немското возило било управлявано от 32-годишен казанлъчанин. От удара е пострадал возещият се в руския автомобил мъж, който е настанен в МБАЛ-Казанлък с фрактура на лявата ръка.

Почти по същото време, на път до Крън, 24-годишен от Казанлък се подхлъзнал с мотоциклета си на песъклив участък от шосето. В резултат на това се наложило младият мъж да бъде хоспитализиран с контузна рана на десния крак.

Третото пътно-транспортно произшествие е регистрирано снощи около 23.00ч. на пътя между селата Осетеново и Манолово. 21-годишен без книжка от село Търничени при влизане в село Манолово, загубил управление над лек автомобил „Пежо" . Возилото навлязло в насрещната лента, ударило се в стълб, в ограда на къща и от там се озовало в двора. След множеството удари са пострадали водачът, който е с опасност за живота и возещите се до него двама пътници, които са обработени в местната болница.

И на трите местопроизшествия са извършени огледи, образувани са дознания.