Колективът на „ВиК събра подписи в подкрепа на инж. Райков
Колективът на „ВиК събра подписи в подкрепа на инж. Райков / DarikNews.bg, архив

Колективът на „Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора изпраща подписка в подкрепа на инж. Румен Райков, настоящият управител на дружеството. Неговите колеги са адресирали документа до Министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева и копие до Сергей Станишев, Председател на БСП и до национални медии.

Прилагаме писмото към подписката без редакторка намеса.

Госпожо Терзиева,
Господин Станишев,

Колективът на „Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора изразява своята безрезервна подкрепа за Управителя инж.РУМЕН ТЕНЕВ РАЙКОВ. Румен Райков е управител в дружеството от м.02.2006г. Той се доказа като един от най-добрите специалисти в сектора „ВиК". В резултат на неговото професионално ръководство жителите на гр.Стара Загора забравиха завинаги тежкия воден режим, на който бяха подложени повече от 20 години. Румен Райков през цялото време е работил като добър стопанин в търговското дружество за повишаване на ефективността от работата, за понижаване на разходите, принципен, диалогичен с колегите и обществеността.

Изразяваме категоричното си възмущение и несъгласие с предприетите действия за смяна на инж. Румен Райков като управител. Считаме, че Вашето решение е крайно неудачно и безпринципно.