Кметът Живко Тодоров награди старозагорски полицаи
Кметът Живко Тодоров награди старозагорски полицаи / Община Стара Загора

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров награди по случай 5 юли, празник на МВР, четирима полицаи, допринесли за спокойствието, реда и сигурността в Стара Загора.

Гл. полицай Димитър Иванов, инспектор Живко Михов, старши инспектор Антон Иванов и гл. полицай Иван Ройдев бяха удостоени от градоначалника с грамоти и плакети с изображение на един от символите на града - лъвицата с лъвчето, с благодарност за безспорния им професионализъм и отдаденост към професията.

Кметът Живко Тодоров награди старозагорски полицаи
netinfo

На тържеството и церемонията по освещаване знамето на ОДМВР в Стара Загора от Старозагорския митрополит Галактион, присъстваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, главният секретар на МВР Калин Георгиев, директорът на ОДМВР - Стара Загора Алекси Алексиев, председателят на Общинския съвет Емил Христов, областният управител Недялко Недялков, кметове на общини от областта, служители на МВР и др.

Благодаря ви, че ежедневно решавате проблемите на хората и с това допринасяте Стара Загора да бъде един от най-спокойните и сигурни градове в България, каза кметът Живко Тодоров.

Кметът Живко Тодоров награди старозагорски полицаи
netinfo

Усилията ви се оценяват от обществото. Заедно с комисар Алекси Алексиев, с когото работим много добре, имаме една конкретна задача, да изградим през следващите месеци модерна система за видеонаблюдение в Стара Загора. Това ще допринесе за подобряване на вашата работа, за повишаване сигурността и спокойствието на гражданите, поздрави служителите на реда старозагорският градоначалник.