Защо на отличниците казват зубъри?
Защо на отличниците казват зубъри? / ThinkStock/Getty Images
Продължава XIV Маратон на четенето „Четяща Стара Загора”. Със старозагорци на 18-ти и 19-ти април ще четат писателите Галин Никифоров и Неделчо Димитров.

“Тяло под роклята” е история за изкуплението. И за обичта между брат и сестра – близнаци, които се допълват един друг и всеки не е пълноценен без другия. До момента, в който връзката помежду им не е болезнено прекъсната, а човешкото у всеки от тях – поставено на карта. Книгата напълно ще промени представата за социалните, езиковите и общочовешките граници. Срещата с Галин Никифоров и „Тяло под роклята” е на 18-ти април от 18:00 часа в Радио Стара Загора.

„Търговец на щастие” не е любовен роман, а книга за любовта. В оригиналния сюжет присъстват историите за истинското приятелство, момчешките разговори, странните уроци за спечелването на мъжкото сърце и, разбира се, за съвършената любов. Срещата с Неделчо Димитров и „Търговец на щастие” на 19-ти април от 18:00 часа в Къща музей „Гео Милев”.

„Тяло под роклята” е номиниран  за Националната литературна награда за български роман на годината „13 века България“ 2019  в конкурса, организиран от Национален дарителски фонд „13 века България“, а „Търговец на щастие” е дебют.